FC Barcelona Levante Maçını İndir

3 Ocak 2011 Pazartesi
Evet geldik dünyanın en iyi takımına.Onlara dünyanın en iyisi diyorlar Barcelonadan bahsediyoruz Lavente takımını ağırladı evinde.Taraftarın Xavi'ye ayrı bir sempatisi vardı bu maçta.Bu harika görüntüleri izlemek için tıklayın.

ENGLİSH
Yes, we came to talking about the world's best takımına.Onlara Barcelonadan they saythe world's best team hosted Lavente.Xavi'ye had a distinct sympathyin this great maçta.Bu Click here to view images.
Devamını oku »

Valencia Espanyol Maçını İndir

Gurbetçi oyuncularımızdan Mehmet TOPAL forma giydiği Valencia kendi evinde Espanyol ağırladı.Dostça geçen bu maçın özetini indirmek için tıkla.


ENGLİSH
View our players at their home in Valencia, Espanyol TOPAL uniform worn byexpatriate .Click to download a summary of this match days.
Devamını oku »

Athletic Bilbao Deportivo Maçını İndir

La liga bu hafta güzel maçlardan birine şahit oldu.Athletic Bilbao Deportivo arasında geçen bu mükemmel maçın geniş özetini indirebilirsiniz.


English
La liga matches this week, a beautiful witness to one of the excellent match betweenDeportivo Bilbao oldu.Athletic extensive summary can be downloaded.

Devamını oku »

Chelsea Aston Villa Maçını İndir


Lige bomba gibi başlayan fakat son 7 haftada taraftarına hayal kırıklığı uğrattı.Aston Villa maçı ile çıkışa geçmek isteyen Chelsea Aston villa ile berabere kaldı nefesleri kesen maçın geniş özeti burada.



English
Starting as a bomb, but the last 7 weeks league supporters who want to exit, withChelsea frustration uğrattı.Aston Villa Aston Villa match remained a draw withbreathtaking wide summary of the match here.

Devamını oku »

Manchester City Blackpool Maçını İndir

Şampiyonluk yolunda Man City yoluna devam ediyor maçın geniş özeti burada.


ENGLİSH

Man City to continue its way towards the championship wide summary of the matchhere.


Devamını oku »