Arsenal Manchester City Maçını İndir

6 Ocak 2011 Perşembe

Ve geldik premier ligin en zor karşılaşmasına Man.City Arsenal takımından 3-0'ın rovanşını alma düşüncesi ile çıktı sahaya.Bu zorlu maçta gol hariç herşey vardı,direkten dönen toplar kırmızı kartlar,maç 0-0 bitti.Bu maçın geniş özetini indirmek için tıkla.


And we came to the league's premier 3-0 is the most difficult encounter Man.CityArsenal team came out with the idea of taking revenge sahaya.Bu challenging goals in the match had everything except the match 0-0 bitti.Bu Click to download a summary of the match wide.

Devamını oku »

Blackburn Liverpool Maçını İndir

Premier ligde çok zor günler geçiren Liverpool Blackburn takımına konuk oldu.3-0 geriye düşen liverpool kaptanı Gerrard ile gol bularak maçı 3-1 çevirdi.Ve maçta başkada gol olmayınca Blackburn Liverpool'u 3-1 ile geçti.Bu maçın geniş özetini indirmek için tıklayın.

Liverpool Premier league, Blackburn team who had a very difficult time falling back toLiverpool captain Gerrard guest oldu.3-0 with goals by finding the absence of goals inthe match 3-1 Blackburn Liverpool 3-1 başkada çevirdi.Ve games of the match with a wide brief to download geçti.Bu Click.

Devamını oku »

Bolton Wigan Maçını İndir

Premier lig maçlarından bir diğeri Bolton Wigan arasında geçti maçın geniş özetini indirmek için tıkla.


Wigan Athletic Premier League matches between Bolton and the other was a broadsummary of the match Click to download.

Devamını oku »

Everton Tottenham Maçını İndir

Premier ligde bu hafta zor maçlardan diğeri olan Everton Tottenham arasında geçti.Dünya spor basının son gözdesi olan Tottenham bu maçta rakibine üstünlük sağlayamadı ve maçı 2-1 kaybetti.Maçın geniş anatomosini indirmek için tıkla.


Premier league matches this week, challenging the other end of the press, which is popular in sports geçti.Dünya between Everton Tottenham Tottenham in this match and the match 2-1 kaybetti.Maçın not provide superior opponent wide anatomosini Click todownload.

Devamını oku »

Wolves Chelsea Maçını indir

Chelsea kötü gidişe dur diyemedi bu maçtada,Wolves karşısında adeta tel tel dökülen chelsea bu maçtanda 1-0 mağlup ayrıldı.maçın geniş özetini indirmek için tıkla.


Chelsea could not say this is a bad prognosis maçtada Wolves this maçtanda 1-0 defeat against Chelsea poured almost stringy ayrıldı.maçın Click to download a summary of broad.


Devamını oku »